Stop dreaming, Start Riding
Vintech Cars'n Bikes Contact
Vintech Cars 'n Bikes Screw it. Let's ride

Nieuw bij Vintech Cars ´n Bikes. Official HPtuners. Vraag naar de mogelijkheden !!!!  Vintech Cars 'n Bikes is inbouwspecialist voor (LPG) autogas, import en reparatie van USA cars en import en reparatie van Harley Davidson motoren. Je kun bij ons ook terecht voor performance pakketten of gerestaureerde USA motorblokken.

Ons Aanbod

Naast de In- en export op bestelling, hebben wij ook regelmatig een aantal mooie motoren en auto's op voorraad.

Harley Davidson Heritage Softail Classic
Harley DavidsonHeritage Softail Classic 11.900,- Voor meer informatie, klik hier
Bedreven in

Introductie Over Vintech Cars 'n Bikes

Vintech Cars ’n Bikes is sinds 2013 gevestigd op het bedrijvengebied Vredemaker Oost, Schoffel 59 A in de Goorn.

Een vriendelijk en veelzijdig no nonsense garagebedrijf dat duidelijk is in afspraken en waar je met vertrouwen aan jouw auto of motor laat werken . 

Wij staan garant voor aantoonbare kennis met alle soorten verbrandingsmotoren. Het maakt geen verschil of deze in een auto zit, op een motor of in een boot. In alle situaties hebben wij de ervaring en kennis.

Kwaliteit leveren bij het inbouwen van autogas is bij ons standaard. Goede kwaliteit bij reparatie en onderhoud is naar onze overtuiging de basis voor tevreden klanten die graag na de eerste ervaring hun voertuig bij ons in onderhoud houden. We streven naar een goed contact met onze klanten met duidelijke werkafspraken.

Wat klanten zeggen

hoi Vincent en Martin, bedankt voor het vakkundige onderhoud aan onze gastank en de gezelligheid. We zijn heel blij met jullie. Cartricum 12/2/23
Vakman pur sang! Luistert goed naar de klant en voert de wensen beter uit dan de klant zou willen. Jordan Haakman
Nette garage, beleefde eigenaar en niet te duur. Vonne Bleeker
Ik heb bij Vintech in mijn Darcia Sandero tce 90 een BRC installatie laten inbouwen. De montage en de afwerking is van hoge kwaliteit en onderstreept de vakkennis van Vincent van Vintech. Dit bedrijf is een aanrader voor ieder die een lpg installatie wil laten inbouwen. Cees Out
© 2024 Vintech Cars 'n Bikes - webdesign dehaancreative.nl / ikzoektim.nl