LPG

LPG Specialist

LPG specialist

LPG ingebouw nu ook mogelijk in motoren met direct injectie (DI) systeem. Geen vermogens verlies. Geen nadelige gevolgen. Kijk voor de foto's op onze Facebook en Instagram. Het is in vrijwel elke auto mogelijk om een gasinstallatie te laten inbouwen. Vraag ons naar de mogelijkheden voor jouw auto.
Wanneer je via deze site contact met ons hebt opgenomen, zal binnen een dag telefonisch worden gereageerd om alle mogelijkheden voor je auto door te spreken. In overleg spreken wij af hoe de installatie wordt ingebouwd. Vervolgens krijg je te horen wat de inbouwkosten zijn en wanneer de inbouw eventueel kan plaatsvinden.

Storingsdiagnoses

Heb je een storing in je lpg installatie dan kun je bij ons terecht voor een storingsdiagnose. Het is mogelijk om voor bijna elk merk en type lpg systeem de storing op te zoeken. Wij nemen na een diagnose telefonisch contact met je op om deze met je te bespreken. Dan wordt aan je voorgesteld wat de mogelijkheden zijn om je probleem op te lossen. Vooraf zal een kostenbegroting worden gemaakt voor nader onderzoek, de mogelijke reparatie of eventuele andere kosten.

Om zelf je auto te voorzien van een LPG installatie zijn complete pakketten voor alle modellen op aanvraag bij ons verkrijgbaar. Losse onderdelen zijn ook leverbaar.

RDW erkend bedrijf

Elke autogas inbouw is inclusief het verzorgen van keuring en melding bij de RDW. Je krijgt na het inbouwen en het aanmelden dan ook het nieuwe kenteken automatisch thuisgestuurd.

Na het afronden van de inbouw wordt het systeem met je bekeken en de werking besproken.  Een door ons ingebouwde LPG installatie wordt afgeleverd met 3 jaar garantie op onderdelen en onbezorgd functioneren. Wij verwachten je na 20.000 km of één keer per jaar terug komt voor een check, om het functioneren te testen en het onderhoud uit te voeren.

Vragen

Wij helpen u graag

WIL U MEER INFORMATIE OF HEBT U NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP. WIJ KIJKEN GRAAG MET U MEE!


Contact

Wat klanten zeggen

hoi Vincent en Martin, bedankt voor het vakkundige onderhoud aan onze gastank en de gezelligheid. We zijn heel blij met jullie. Cartricum 12/2/23
Vakman pur sang! Luistert goed naar de klant en voert de wensen beter uit dan de klant zou willen. Jordan Haakman
Nette garage, beleefde eigenaar en niet te duur. Vonne Bleeker
Ik heb bij Vintech in mijn Darcia Sandero tce 90 een BRC installatie laten inbouwen. De montage en de afwerking is van hoge kwaliteit en onderstreept de vakkennis van Vincent van Vintech. Dit bedrijf is een aanrader voor ieder die een lpg installatie wil laten inbouwen. Cees Out
© 2024 Vintech Cars 'n Bikes - webdesign dehaancreative.nl / ikzoektim.nl