Verkoop

Verkoop Motoren en Auto's

Import en export specialist

Wij importeren Harley Davidson motoren uit Amerika. Deze bieden wij aan tegen zeer aantrekkelijke prijzen. We hebben weer een aantal mooie auto,s en motoren kunnen importeren. Kom snel kijken !

Ook deze reis hebben we weer twee prachtige auto`s kunnen inkopen. Heb jij een “American Dream” over een speciaal merk of type auto die vrijwel alleen te koop is in de Verenigde Staten, dan kunnen wij zowel de aankoopkeuring, het vervoer en het importeren voor je organiseren. 

Kortom, een bedrijf met kennis en ervaring op het gebied van importeren. 

Mogelijk hebben wij voor u al een betaalbare droommotor gevonden.

bekijk ons aanbod

USA import van motoren en auto's

Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in het importeren van Amerikaanse auto´s en betaalbare Harley Davidson motoren. Alles gebeurt in eigen beheer. De inkoop, de technische keuring, het vervoer, de keuring bij het RDW en het nodige afleveringsonderhoud. Ons aandachtsgebied ligt voornamelijk bij de leeftijd-jaren van 2001 tot 2006. Wij beoordelen de motoren ter plekke, doen een uitgebreide proefrit en kontroleren op mogelijk schadeverleden, voordat we overgaan tot aankoop. Alle motoren worden hier in Nederland voorzien van een RDW keuring en registratie. Met deze manier van werken zijn wij, en jij, verzekerd van goed fuctioneren en hoge kwaliteit. 

Export

Bij ons bestaat ook de mogelijkheid om te exporteren naar andere landen binnen Europa. Heeft uw een mooi aanbod bij ons gezien dan kunnen we voor u verzorgen dat de auto of motor naar het door u gekozen land wordt geëxporteerd. Ook weer van deur tot deur service. 

Vragen

Wij helpen u graag

WIL U MEER INFORMATIE OF HEBT U NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP. WIJ KIJKEN GRAAG MET U MEE!


Contact

Wat klanten zeggen

hoi Vincent en Martin, bedankt voor het vakkundige onderhoud aan onze gastank en de gezelligheid. We zijn heel blij met jullie. Cartricum 12/2/23
Vakman pur sang! Luistert goed naar de klant en voert de wensen beter uit dan de klant zou willen. Jordan Haakman
Nette garage, beleefde eigenaar en niet te duur. Vonne Bleeker
Ik heb bij Vintech in mijn Darcia Sandero tce 90 een BRC installatie laten inbouwen. De montage en de afwerking is van hoge kwaliteit en onderstreept de vakkennis van Vincent van Vintech. Dit bedrijf is een aanrader voor ieder die een lpg installatie wil laten inbouwen. Cees Out
© 2024 Vintech Cars 'n Bikes - webdesign dehaancreative.nl / ikzoektim.nl