Pro

Pro Workshop en Performance

Pro workshop

Je kan bij ons terecht voor alle soorten onderhoud van elk merk of type auto, ongeacht de leeftijd van het voertuig. Met de monteur maak je afspraken over wat er moet worden gedaan. Vintech Cars ’n Bikes is een bedrijf dat je even belt wanneer er andere gebreken dan het opgedragen onderhoud of reparatie wordt geconstateerd.  Samen met jou wordt gekeken en vervolgens afgesproken, wat mag worden hersteld. We gaan hiermee niet eerder aan de slag dan nadat jij toestemming hebt gegeven. Zo voorkomen we tegenvallers, misverstanden en verrassingen achteraf. 

Reparatie motoren

Je kunt bij ons terecht voor alle onderhoudswerkzaamheden en reparaties van alle Harley Davidson motoren. Wij hebben alle speciale gereedschappen en digitale programma's voor service, reparaties of onderhoud.

Performance

Met Amerikaanse auto's kan je bij ons terecht om je motorblok te laten reviseren en/of het creëren van meer pk's. Wij hebben hiervoor verschillende Performance pakketten. Ook het uit- en inbouwen van het motorblok behoort tot de mogelijkheden. Volg ons op Facebook en Instagram.

HPtuners

Vanaf medio februari jl. zijn wij official daelers van HPtuners producten. Wil je je auto beter, meer of sterker laten presteren zonder dat het blok uit elkaar gaat, dan kun je bij ons terecht. Je krijgt na het HPtunen een Vintech-HPtuners RTD mee waar tal van aanpassing in kunnen worden geprogrameerd. Met een bijbehorende app kun je zelf ook een aantal waardes uitlezen. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.  

Vragen

Wij helpen u graag

WIL U MEER INFORMATIE OF HEBT U NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP. WIJ KIJKEN GRAAG MET U MEE!


Contact

Wat klanten zeggen

hoi Vincent en Martin, bedankt voor het vakkundige onderhoud aan onze gastank en de gezelligheid. We zijn heel blij met jullie. Cartricum 12/2/23
Vakman pur sang! Luistert goed naar de klant en voert de wensen beter uit dan de klant zou willen. Jordan Haakman
Nette garage, beleefde eigenaar en niet te duur. Vonne Bleeker
Ik heb bij Vintech in mijn Darcia Sandero tce 90 een BRC installatie laten inbouwen. De montage en de afwerking is van hoge kwaliteit en onderstreept de vakkennis van Vincent van Vintech. Dit bedrijf is een aanrader voor ieder die een lpg installatie wil laten inbouwen. Cees Out
© 2023 Vintech Cars 'n Bikes - webdesign dehaancreative.nl / ikzoektim.nl