Pro

Pro Workshop en Performance

Pro workshop

Je kan bij ons terecht voor alle soorten onderhoud van elk merk of type auto, ongeacht de leeftijd van het voertuig. Met de monteur maak je afspraken over wat er moet worden gedaan. Vintech Cars ’n Bikes is een bedrijf dat je even belt wanneer er andere gebreken dan het opgedragen onderhoud of reparatie wordt geconstateerd.  Samen met jou wordt gekeken en vervolgens afgesproken, wat mag worden hersteld. We gaan hiermee niet eerder aan de slag dan nadat jij toestemming hebt gegeven. Zo voorkomen we tegenvallers, misverstanden en verrassingen achteraf. 

In onze garage voeren wij ook onderhoud en reparaties uit aan Amerikaanse auto´s en oldtimers. We zijn hiervoor voorzien van de benodigde speciale gereedschappen. 

Reparatie motoren

Je kunt bij ons terecht voor alle onderhoudswerkzaamheden en reparaties van alle merken motoren. Wij hebben ondere andere alle speciale gereedschappen en digitale programma's voor service, reparaties of onderhoud aan Harley Davidson motoren.

Kortom alle werkzaamheden aan auto’s en motoren zijn bij ons in goede handen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op ..

Performance

Met Amerikaanse auto's kan je bij ons terecht om je motorblok te laten reviseren en/of het creëren van meer pk's. Wij hebben hiervoor verschillende Performance pakketten. Ook het uit- en inbouwen van het motorblok behoort tot de mogelijkheden. Volg ons op Facebook.

Vragen

Wij helpen u graag

WIL U MEER INFORMATIE OF HEBT U NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP. WIJ KIJKEN GRAAG MET U MEE!


Contact

Wat klanten zeggen

Vakman pur sang! Luistert goed naar de klant en voert de wensen beter uit dan de klant zou willen. Jordan Haakman
Nette garage, beleefde eigenaar en niet te duur. Vonne Bleeker
Ik heb bij Vintech in mijn Darcia Sandero tce 90 een BRC installatie laten inbouwen. De montage en de afwerking is van hoge kwaliteit en onderstreept de vakkennis van Vincent van Vintech. Dit bedrijf is een aanrader voor ieder die een lpg installatie wil laten inbouwen. Cees Out
© 2022 Vintech Cars 'n Bikes - webdesign dehaancreative.nl / ikzoektim.nl